Informatii de livrare

Piese-Origine.ro 

                     GARANTIE si CALITATE

   

      Toate produsele comandate pe site sunt livrare prin firme de curierat rapid, Fan Curier, Urgent Cargus sau TNT.

     Dupa plasarea comenzii veti fi contactat de un coleg pentru a confirma datele de livrare si produsele comandate.

    Asiguram transport GRATUIT, doar pe teritoriul Romaniei, pentru comenzi ce depasesc 150 de lei. Pentru comenzi sub aceasta valoare costul livrarii este de 20 lei.

Pentru comenzi INTERNATIONALE tariful este comunicat ulterior, in functie de destinatie si de dimensiunea coletului.

 

      Avem ca si parteneri cele mai rapide firme de curierat si ne ANGAJAM sa livram oriunde in tara, in MAXIM 2 zile lucratoare, toate piesele care sunt in stocul local si a caror modalitate de plata este rambursul. In cazul in care alegeti sa achitati online cu cardul sau cu ordin de plata, produsele vor fi livrate dupa confirmarea platii.

      Aveti posibilitatea sa ALEGETI firma de curierat cu care doriti sa primiti produsele comandate.

     Cumparand de la noi, Cumperi in Siguranta. Inainte sa PLATESTI ai posibilitatea sa VERIFICI produsul comandat. Aveti posibilitatea sa deschideti coletul si sa verificati integritatea produselor expediate. 

In cazul in care produsele ajung la dumneavoastra deterioratae  in cursul livrarii, iti schimbam produsele sau iti returnam banii. Aceasta verificare trebuie facuta in prezenta agentului de livrare de la firma de curierat si trebuie sesizata in scris catre firma de curierat. In cazul reclamatiilor pentru piesele livrate prin curier si care prezinta urme de deteriorare, lovire, etc analiza solicitarii de retur se face doar pe baza formularelor si a procesului verbal de constatare semnat intre firma de curierat si destinatarul piesei. Pentru solicitarea de retur trebuie sa completati formularul de retur.