Despre noi

   Piese-Origine.ro 

                         GARANTIE si CALITATE

 

     Suntem o societate comerciala din Romania, infiintata in 2013 de o echipa tanara, cu o experienta foarte mare in vanzari, dar si tehnic in domeniul auto.

     Comercializam EXCLUSIV Piese de Schimb si Accesorii ORIGINALE pentru marcile Dacia, Renault si Nissan, achizitionate direct de la constructor. Incercam sa raspundem nevoilor dumneavoastra cu Piese de Schimb si Accesorii de cea mai buna CALITATE, acestea fiind TESTATE, VERIFICATE si OMOLOGATE de constructorul masinii dumneavoastra inainte de comercializare.  

    Pentru ca stim cat de importanta este siguranta dumneavoastra si a familiei dumneavoastra, dar si confortul si anduranta, am decis sa comercializam EXCLUSIV piese de schimb ORIGINALE si am ales pentru a ne reprezenta sloganul GARANTIE si CALITATE, slogan care ne obliga si ne responsabilizeaza.

     Regasiti in oferta noastra si o gama larga de anvelope, produse si furnizate de trei mari producatori la nivel international - Michelin, Continental si GoodYear, dar si gama alternativa de piese de schimb, MOTRIO, comercializata tot de constructor, care beneficiaza de acceasi GARANTIE ca si o piesa de schimb ORIGINALA, recomandata pentru vehicule iesite din perioada de Garantie, dar si pentru societati care incearca sa reduca cheltuielile.

     Produsele comercializate de noi pot fi achizitionate numai online prin intermeniul site-ului www.piese-origine.ro .

    

     Program de lucru :

Puteti sa ne gasiti la telefon : Luni – Vineri  08.30 – 17.00

                                                      Sambata 09.00 – 13.00

E-mail – 24 de ore din 24 / 7 zile din 7

Date juridice :

SC DAMIPARTS SRL

RO 31075402

J33/17/2013

Judetul Suceava, Localitatea Suceava

Bulevard Prefect GAVRIL TUDORAS, Nr.20