Ce Pierdeti Daca Nu Lucrati Cu Noi

Piese-Origine.ro

GARANTIE si CALITATE

Ce pierdeti daca nu lucrati cu noi :

1.    Pierdeti siguranta Calitatii - RISCATI sa achizitionati din alte surse, Piese de Schimb si Accesorii CONTRAFACUTE, care pot sa va puna in PERICOL viata dumneavoastra si a familiei dumneavoastra, dar si integritatea autovehiculului.

 

2.    Pierdeti siguranta Garantiei - RISCATI sa comandati la diversi comercianti de pe internet, piese si accesorii necesare si sa fie livrate fara factura fiscala si certificate de GARANTIE.

 

3.    Pierdeti avantajul unei retea NATIONALE de Service-uri Autorizate  - cumparand de la altii, RISCATI sa nu beneficiate de servicii profesioniste, in tratarea defectelor pieselor de schimb, aparute in perioada de garantie.

 

4.    Pierdeti posibilitatea de a verifica produsul comandat

 - RISCATI sa comandati la diversi si pretinsi comercianti de pe internet, piese si accesorii necesare si care sunt prezentate frumos, dar sa primiti altceva, iar vanzatorul sa nu mai fie de gasit

 

 

5.    Pierdeti posibilitatea de a primi Consultanta Tehnica si Recomandari, GRATUIT, de la o echipa de profesionisti.Nu sunt produse disponibile pentru afisare in aceasta categorie.